De Wurlitzer One More Time CD brengt u de moderne CD muziek techniek in een klassieke vormgeving. Hoor nu Elvis onvervalst in CD kwaliteit!
De draaiende kleurzuilen en eigenzinnige bubbles versterken de fascinerende sfeer - een genot voor ogen en oren.
Nu voor euro 6149,- incl. btw
CD-systeem
De CD molen bevat 100 CD's die verticaal gepositioneerd zijn, maar een CD wordt via een ingenieus mechaniek horizontaal afgespeeld. Een display geeft de CD en het nummer aan (bijvoorbeeld 1014 is het 14-de nummer van de 10-de CD).
Een microprocessor regelt alle functies van de One More Time CD, zoals o.a. het aantal gekozen nummers, maar houdt ook automatisch bij welke nummers het meest gespeeld zijn. Een infrarood afstandbediening voor volumeregeling wordt standaard meegeleverd.
De jukebox kan ook worden aangesloten op een externe versterker.

Voltage: 230 Volt (evt. aanpasbaar voor 110 Volt of 240 Volt). Afmeting: Hoogte: 152.0 cm, Diepte: 64 cm, Gewicht: 157 Kg.
De Wurlitzer OMT is ook in  Single uitvoering leverbaar!
De 60 grote programmakaarten (elke programmakaart bevat de titels van een CD in de jukebox) worden door een druk op de knop in stappen van 6 omslaande programmakaarten aan u getoond. De stereo versterker heeft automatische volumeregeling en beveiliging tegen overbelasting. Het uitgangsvermogen van de versterker bedraagt maximaal 200 watt. Twee luidsprekers met driewegsysteem geven optimale geluidskwaliteit. De CD-speler is een professionele Philips.

De Wurlitzer OMT is ook in  Single uitvoering leverbaar!
Waar de One More Time CD ook staat, in representatieve bedrijfsruimten, in restaurants, in hotelbars, in feestkelders of woonkamer, overal is deze nostalgische jukebox de optische en akoestische blikvanger.
Bestel hem hier
Original Jukebox Company • Crommelinbaan 33A • 2142 EX Cruquius • info@originaljukeboxcompany.nl