Original Jukebox Company is een bedrijf gespecialiseerd in oude jukeboxen. Bij ons vindt u zowel gerestaureerde als ongerestaureerde jukeboxen uit de 30-er, 40-er, 50-er en begin 60-er jaren. Al onze jukeboxen zijn USA import.
In deze categorie vallen de jukeboxen die door ons volledig gerestaureerd zijn. Wij restaureren de jukebox helemaal. De jukebox wordt compleet uit elkaar genomen tot en met het kleinste onderdeel. Alles wordt volledig gecheckt, gereinigd, gerestaureerd, gemodificeerd en geassembleerd.

more information
In 1946 was de Wurlitzer 1015 de jukebox die na de 2-de wereld oorlog de wereld versteld deed staan door zijn fascinerend schouwspel van licht en geluid. Chroom en glitter, draaiende lichtzuilen met betoverende, wisselende kleuren was in die tijd uniek. Al deze kenmerken vindt u nu terug in de Wurlitzer One More Time CD.

more information
Van één stuk tot een containerlading, binnen Nederland maar ook ver daar buiten, Original Jukebox Company kan het transport voor u regelen!
In deze categorie vallen de jukeboxen zoals die door ons gevonden zijn in de USA, wij hebben hieraan nog geen restauratiewerkzaamheden uitgevoerd. De staat van deze jukeboxen kan variëren van slecht tot heel erg mooi.

more information
Bestel hem hier
Original Jukebox Company • Crommelinbaan 33A • 2142 EX Cruquius • info@originaljukeboxcompany.nl